Een Oase van Rust
Bezoek ook Ambelia Village
     
Home    Hilarion-Village    Prijzen    Transfers en Autohuur    Reserveringen/Kontakt    Fotoalbum    Cyprus    FAQ

Hilarion-Village

Hilarion Village is fantastisch gelegen in het Vijf Vinger Gebergte met het St. Hilarion Kasteel dramatisch in de achtergrond. Omgeven door cypressen, pijnbomen, johannesbroodbomen en olijfbomen biedt het een spectaculair uitzicht op de Middelandse Zee en haar kustlijn, inclusief het aantrekkelijke havenstadje Kyrenia (Girne) dat slechts 12 kilometer van Hilarion verwijderd ligt.

Op een steenworp afstand van Hilarion Village vindt u iets heel bijzonders: een begraafplaats uit het Bronzen Tijdperk. Het pittoreske dorpje Karmi (Karaman) ligt op loopafstand. De Grieks-Orthodoxe kerk van Karmi met haar ikonen kan op zondag bezocht worden.

Of u ons vakantiedorp als uitvalsbasis voor wandelingen wilt gebruiken of er de voorkeur aan geeft het eiland met haar 9000 jaar historie per auto te ontdekken, Hilarion Village is perfect voor u.

Maar ook als u gewoon wilt ontsnappen aan de dagelijkse stress en een zalige vankantie aan het zwembad wilt doorbrengen: Hilarion!
Villas en studios

De villas en studios worden omgeven door bomen. Bloemen in verschillende kleuren en vormen verhogen het gevoel van in een tuin te leven. De rust van Hilarion, in combinatie met het gezang van vogels en de geur van bloemen, geeft een uniek gevoel van één te zijn met de natuur.

Villas

De villas voor 4 personen zijn voorzien van een woon/eetkamer met een kleine open keuken, een slaapkamer op de eerste verdieping, een apparte slaapkamer beneden en een badkamer met bad en WC. De villas zijn voorzien van airco en plafond-ventilatoren. De vloeren zijn betegeld en iedere villa heeft een eigen terras.

Studios

De studios bieden plaats aan maximal 2 personen. Ze zijn voorzien van woonkamer met een kleine open keuken, een slaapkamer op de eerste verdieping en een badkamer met bad en WC. Iedere studio heeft airco en een plafond-ventilator, terwijl ook hier de vloeren betegeld zijn en iedere studio zijn eigen terras heeft.

© hilarion-cyprus 2010